de laaste klussen.

21-03-2013 20:12

In januari hebben we de boot geboekt. We hebben de eerste aanbetaling gedaan en nu gaat het echt gebeuren. Gele koorts prik gehaald. Alle papieren zijn nu in huis dus die kunnen we in orde maken. De agenda staat nu vol met deadline's wanneer alles geregeld moet zijn.

De laatste weken door het slechte weer niet echt veel buiten kunnen doen toch even een update.De verlichting aangepast,dagverlichting led,extra lampen op dak.

Twee ventalitoren voor de radiator geplaatst het orgineel maakte erg veel herrie. Nu gaat het electronisch zoals elke moderne auto. Voor de zekerheid nemen we wel de orginele as mee. Twee benzine tanks achter op de auto tussen de bumpers gemonteerd inhoud 110 liter. Aan de zijkant  van de Volvo een rek gemaakt om nog 60 liter binzine en 40 liter water in rekken te plaatsen. De tanks van 20 liter per stuk  komen van enthousiaste bewonderaars die dit spontaan langs komen brengen een buurman en een oud collega van mijn moeder. De banden man Jan Tolboom waar we de 8 banden van hebben gekocht  kwam ook met water cans en 2 potkrikken momentsleutel reuze bedankt. De gordijnen  zijn klaar. In de cabine hebben we verduistering/isolatie gemaakt die met drukkers vast komen. De banden die onder onze Volvo kwamen hebben een nieuwe bestemming gekregen onder een andre TGB. Onze voorkeur ging uit naar een maatje groter en nieuw voor meer zekerheid.

We hebben 2 vouwfietsen gekocht nu nog even puzzelen waar we ze het beste kunnen plaatsen. Waarschijnlijk achterop. Voor de boot moet het rek er even af anders zijn we te lang.